Aanbieding details

  • Italië
  • Campania/Napels
  • Pontecagnano -SA-
  • 4
  • 11

Beoordelingen

Over Mulino Califano

Deze voormalige molen is mooi gerenoveerd en wordt nu als vakantiehuis aangeboden. Het vakantiehuis bevindt zich circa 4 km van Pontecagnano, een kleine stad op circa 80 km van de luchthaven van Napels. De stad is via de snelweg gemakkelijk bereikbaar. De ligging is ideaal om twee van de belangrijkste kustgebieden van Campania te ontdekken, namelijk de Amalfikust (Amalfi circa 50 km) en de kust van Cilento (Agropoli circa 40 km, Paestum circa 35 km). Het vakantiehuis beschikt over drie verdiepingen en is tegen een heuvel aan gelegen. Vanwege de bijzondere ligging en geschiedenis vindt u hier authentieke stenen muren en een gang, die de middelste verdieping met een terras en een slaapkamer met buitendeur op de bovenverdieping verbindt. Op de begane grond bevinden zich de woonkamer met eethoek en keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en twee badkamers. Op de middelste verdieping bevindt zich een authentieke gang, die uit rotsen is gehouwen. Via deze gang bereikt u het panoramisch terras en een grote slaapkamer op de bovenverdieping voor twee personen, met een extra bed. Hier is ook een badkamer aanwezig. Op de begane grond bereikt u via buiten nog een keuken en een toilet.

Mulino Califano te boeken bij (1 resultaten)

Mulino Califano in Pontecagnano -SA- Italië ook te boeken bij Chalet.nu Vakantiehuizen

Mulino Califano

Aantal dagen:
onbekend
VANAF€ 610,00

Deze voormalige molen is mooi gerenoveerd en wordt nu als vakantiehuis aangeboden. Het vakantiehuis bevindt zich circa 4 km van Pontecagnano, een klei...

meer resultaten

Faciliteiten

Welke faciliteiten zijn er aanwezig in dit hotel, appartement, vakantiepark, vakantiehuis of camping? De belangrijkste faciliteiten worden hieronder genoemd.


Mulino Califano in Pontecagnano -SA- Campania/Napels Italië

Mulino Califano Pontecagnano -SA-, Italië

Beoordeel nu

Schrijf een beoordeling over de aanbieding van dit hotel, appartement, camping, vakantiepark of vakantiehuis. Naast vakantiebeoordelingen van Zoover en Tripadvisor heeft BoekLastminute.com een eigen beoordelingssysteem. Wat vind u van de prijs-kwaliteit verhouding van deze aanbieding? Klik op de juiste smiley en voeg een opmerking toe!

Uw beoordeling van deze aanbieding

  • UitstekendUitstekend
  • GoedGoed
  • GemiddeldGemiddeld
  • SlechtSlecht
  • BedroevendBedroevend

Opmerking