Hotel details Vakantiepark Les Collines De Sainte Fereole

Aanbieding details

  • Frankrijk
  • Limousin
  • Sainte Fereole
  • 3
  • 7

Beoordelingen

Over Vakantiepark Les Collines De Sainte Fereole

Vakantiepark Les Collines de Sainte Feréole ligt zeer rustig vlak buiten het dorpje Sainte Féréole, ongeveer 15 km ten Noordoosten van Brive-La -Gaillarde. Deze natuurrijke omgeving biedt ontelbare mogelijkheden om te wandelen, te (ATB) fietsen of simpelweg te onthaasten. Niet voor niets brengt oud-président Jacques Chirac, die uit dit dorpje afkomstig is en ooit hier zijn politieke loopbaan begon, hier nog regelmatig enige dagen door. U woont hier eveneens centraal voor (auto)dagtochtjes naar historische plaatsjes als Sarlat, Rocamadour, Pompadour, de Dordogne-vallei maar ook Bordeaux, Toulouse en Clermont Ferrand verdienen zeker uw bezoek. De architecten van dit vakantiepark slaagden er op opmerkelijke wijze in de woningen in dit natuurrijke heuvellandschap te integreren. De woningen zijn deels ingegraven. Ieders privacy is hierdoor volledig gewaarborgd, en iedere woning geniet van een mooi uitzicht op de vallei en een lager gelegen vismeertje. In juli en augustus zijn er diverse animatieprogramma's voor kinderen en/of volwassenen. Gratis Wifi in iedere woning. Er is een gemeenschappelijk verwarmd buitenzwembad. Op 200 m van het park bevindt zich nog het gemeentelijke openluchtbad. Respect voor natuur en milieu is een belangrijk uitgangspunt in het parkbeheer. Het park is autovrij, u parkeert uw auto op een parkeerplaats bij de ingang. Eventueel kan een elektrisch karretje u helpen uw bagage naar de woning te brengen. Opmerkelijk is de ruime opzet en het vele groen in het park Les Collines de Sainte Feréole, waar kinderen heerlijk kunnen spelen.

Vakantiepark Les Collines De Sainte Fereole te boeken bij (1 resultaten)

Vakantiepark Les Collines De Sainte Fereole in Sainte Fereole Frankrijk ook te boeken bij Chalet.nu Vakantiehuizen

Vakantiepark Les Collines De Sainte Fereole

Aantal dagen:
onbekend
VANAF€ 436,00

Vakantiepark Les Collines de Sainte Feréole ligt zeer rustig vlak buiten het dorpje Sainte Féréole, ongeveer 15 km ten Noordoosten van Brive-La -Ga...

meer resultaten

Faciliteiten

Welke faciliteiten zijn er aanwezig in dit hotel, appartement, vakantiepark, vakantiehuis of camping? De belangrijkste faciliteiten worden hieronder genoemd.


Vakantiepark Les Collines De Sainte Fereole in Sainte Fereole Limousin Frankrijk

Vakantiepark Les Collines De Sainte Fereole Sainte Fereole, Frankrijk

Beoordeel nu

Schrijf een beoordeling over de aanbieding van dit hotel, appartement, camping, vakantiepark of vakantiehuis. Naast vakantiebeoordelingen van Zoover en Tripadvisor heeft BoekLastminute.com een eigen beoordelingssysteem. Wat vind u van de prijs-kwaliteit verhouding van deze aanbieding? Klik op de juiste smiley en voeg een opmerking toe!

Uw beoordeling van deze aanbieding

  • UitstekendUitstekend
  • GoedGoed
  • GemiddeldGemiddeld
  • SlechtSlecht
  • BedroevendBedroevend

Opmerking