Aanbieding details

  • Frankrijk
  • Franse Ardennen
  • Vitry-lès-Nogent
  • 2
  • 6

Beoordelingen

Over Sur Les Cailloux

Dit is een vrijstaand vakantiehuis in een authentiek Frans dorpje, omringd door bossen en heuvelachtig landschap. De vakantiewoning is ruim van opzet en heeft het comfort van onder andere een vaatwasser, magnetron en wasmachine. Slapen in een bedstee? Dat kan hier. De unieke bedstedes zijn een plezier voor kinderen en bieden daarnaast ook een comfortabele slaapplaats.

In de tuin is een jeu-de-boules baan, een vaste buitenhaard/barbecue en een prieel waar een hangmat geplaatst kan worden. Jeu de boules-ballen en een comfortabele hangmat zijn inclusief. Een tafeltennisruimte en twee mountainbikes zijn vrij te gebruiken. Wandel- en fietskaarten zijn in het huis aanwezig, evenals een uitgebreide map met tips en leuke ideeën voor uitjes.

Maak een wandeling over de bekende muur van de vestingstad Langres. Je hebt hier een fantastisch uitzicht over de omgeving bekend om haar vele meren. Zo kan je bij het recreatiemeer "Lac de la Liez", zo ongeveer alle watersporten uitoefenen. De Tuffiere is een gebied op 7km van Vitry. Bekend door haar kalkhoudende grond. Bekijk de prachtige waterbekkens temidden van bossen. Verschillende wandelingen zijn hier mogelijk, met elk zijn eigen specifieke items. Een bezoek aan de oude Romeinse graven is ook zeker de moeite waard.

Sur Les Cailloux te boeken bij (1 resultaten)

Sur Les Cailloux in Vitry-lès-Nogent Frankrijk ook te boeken bij Chalet.nu Vakantiehuizen

Sur Les Cailloux

Aantal dagen:
onbekend
VANAF€ 260,00

Dit is een vrijstaand vakantiehuis in een authentiek Frans dorpje, omringd door bossen en heuvelachtig landschap. De vakantiewoning is ruim van opzet ...

meer resultaten

Faciliteiten

Welke faciliteiten zijn er aanwezig in dit hotel, appartement, vakantiepark, vakantiehuis of camping? De belangrijkste faciliteiten worden hieronder genoemd.


Sur Les Cailloux in Vitry-lès-Nogent Franse Ardennen Frankrijk

Sur Les Cailloux Vitry-lès-Nogent, Frankrijk

Beoordeel nu

Schrijf een beoordeling over de aanbieding van dit hotel, appartement, camping, vakantiepark of vakantiehuis. Naast vakantiebeoordelingen van Zoover en Tripadvisor heeft BoekLastminute.com een eigen beoordelingssysteem. Wat vind u van de prijs-kwaliteit verhouding van deze aanbieding? Klik op de juiste smiley en voeg een opmerking toe!

Uw beoordeling van deze aanbieding

  • UitstekendUitstekend
  • GoedGoed
  • GemiddeldGemiddeld
  • SlechtSlecht
  • BedroevendBedroevend

Opmerking