Aanbieding details

  • Frankrijk
  • Franse Ardennen
  • Mesnil-Saint-Père
  • 5
  • 4

Beoordelingen

Over Maison De Vacances - MESNIL-SAINT-PERE

Een oase van rust is deze mooie, karaktervolle vakantiewoning aan het recreatiemeer Lac de la Forêt d'Orient in de Zuidelijke Champagnestreek. Dit vakantiehuis biedt je alle ruimte en comfort om een waardevolle tijd door te brengen met vrienden of familie. Dit vakantiehuis is stijlvol ingericht met groene tinten die natuur, rust, harmonie en ontspanning symboliseren.

Het regionale Parc Naturel de la Forêt d'Orient is 70.000 ha groot, met uitgestrekte bossen en drie prachtige meren. Talloze uitgestippelde wandelpaden doorkruizen het landschap. Het Lac de la Forêt d'Orient is een geweldige locatie voor de kleine en grote watersportliefhebber. Surfers, zeilers, fietsers, vissers en zonaanbidders: iedereen geniet hier met volle teugen. Bakker en kruidenier in Mesnil-St. Père (1 km).

Neem de champagne-route. Je komt de kleinste, meest primitieve en romantische dorpjes tegen met mooie, oude kerkjes en dorpsbistro´s. Bezoek ook Troyes (22 km), een middeleeuwse stad waar de tijd heeft stilgestaan. Chaource (34 km), in het zuiden van de Aube, is bekend om haar zachte schimmelkaas. Riceys (35 km) is een bijzonder dorp dat bestaat uit drie gehuchten langs de rivier de Laignes. Attractiepark Nigloland in Bar-sur-Aube (26 km).

Maison De Vacances - MESNIL-SAINT-PERE te boeken bij (1 resultaten)

Maison De Vacances - MESNIL-SAINT-PERE in Mesnil-Saint-Père Frankrijk ook te boeken bij Chalet.nu Vakantiehuizen

Maison De Vacances - MESNIL-SAINT-PERE

Aantal dagen:
onbekend
VANAF€ 583,00

Een oase van rust is deze mooie, karaktervolle vakantiewoning aan het recreatiemeer Lac de la Forêt d'Orient in de Zuidelijke Champagnestreek. Dit va...

meer resultaten

Faciliteiten

Welke faciliteiten zijn er aanwezig in dit hotel, appartement, vakantiepark, vakantiehuis of camping? De belangrijkste faciliteiten worden hieronder genoemd.


Maison De Vacances - MESNIL-SAINT-PERE in Mesnil-Saint-Père Franse Ardennen Frankrijk

Maison De Vacances - MESNIL-SAINT-PERE Mesnil-Saint-Père, Frankrijk

Beoordeel nu

Schrijf een beoordeling over de aanbieding van dit hotel, appartement, camping, vakantiepark of vakantiehuis. Naast vakantiebeoordelingen van Zoover en Tripadvisor heeft BoekLastminute.com een eigen beoordelingssysteem. Wat vind u van de prijs-kwaliteit verhouding van deze aanbieding? Klik op de juiste smiley en voeg een opmerking toe!

Uw beoordeling van deze aanbieding

  • UitstekendUitstekend
  • GoedGoed
  • GemiddeldGemiddeld
  • SlechtSlecht
  • BedroevendBedroevend

Opmerking