Aanbieding details

  • Frankrijk
  • Franse Ardennen
  • Mesnil-Saint-Père
  • 5
  • 4

Beoordelingen

Over Maison De Vacances - MESNIL-SAINT-PERE

Perfect gedecoreerde, moderne vakantiewoning met zicht op het recreatiemeer Lac de la Forêt d'Orient. Het meer ligt op slechts 300 m van je woning. Wat moet het toch heerlijk zijn om 's morgens meteen plaats te nemen op je terras. Naast je terras beschik je over een kleine grastuin. Je geschakelde vakantiewoning ligt in een klein en rustig wijkje.

Het plaatsje Mesnil-St. Père bevindt zich in het Parc Naturel Régional de la Forêt d'Orient. Door de drie recreatiemeren Lac de la Forêt d'Orient, Lac du Temple en Lac d'Amance is de omgeving zeer aantrekkelijk watersportliefhebbers en vissers of vogelspotters. Binnen een straal van 500 m liggen de volgende faciliteiten: tennisbaan, midgetgolf, jachthaventje, zeil/surfschool en restaurant. Bakker en kruidenier in Mesnil-St. Père (1 km).

De modestad Troyes, bekend van zijn vele outletwinkels, heeft een prachtige middeleeuwse binnenstad met vakwerkhuisjes en ligt op slechts 22 km. Verder zit je hier natuurlijk in de Champagne-streek. Vergeet dus niet om een flesje van deze heerlijke bubbeltjeswijn te scoren. Neem de kinderen mee naar het attractiepark Nigloland in Bar-sur-Aube (32 km).

Maison De Vacances - MESNIL-SAINT-PERE te boeken bij (1 resultaten)

Maison De Vacances - MESNIL-SAINT-PERE in Mesnil-Saint-Père Frankrijk ook te boeken bij Chalet.nu Vakantiehuizen

Maison De Vacances - MESNIL-SAINT-PERE

Aantal dagen:
onbekend
VANAF€ 679,00

Perfect gedecoreerde, moderne vakantiewoning met zicht op het recreatiemeer Lac de la Forêt d'Orient. Het meer ligt op slechts 300 m van je woning. W...

meer resultaten

Faciliteiten

Welke faciliteiten zijn er aanwezig in dit hotel, appartement, vakantiepark, vakantiehuis of camping? De belangrijkste faciliteiten worden hieronder genoemd.


Maison De Vacances - MESNIL-SAINT-PERE in Mesnil-Saint-Père Franse Ardennen Frankrijk

Maison De Vacances - MESNIL-SAINT-PERE Mesnil-Saint-Père, Frankrijk

Beoordeel nu

Schrijf een beoordeling over de aanbieding van dit hotel, appartement, camping, vakantiepark of vakantiehuis. Naast vakantiebeoordelingen van Zoover en Tripadvisor heeft BoekLastminute.com een eigen beoordelingssysteem. Wat vind u van de prijs-kwaliteit verhouding van deze aanbieding? Klik op de juiste smiley en voeg een opmerking toe!

Uw beoordeling van deze aanbieding

  • UitstekendUitstekend
  • GoedGoed
  • GemiddeldGemiddeld
  • SlechtSlecht
  • BedroevendBedroevend

Opmerking