Hotel details Vakantiewoning Sylvie

Aanbieding details

  • Frankrijk
  • Elzas
  • Mommenheim
  • 4
  • 4

Beoordelingen

Over Vakantiewoning Sylvie

Vakantiehuis Sylvie ligt in een bijgebouw een stukje achter de vakwerkwoning van de eigenaren in het dorpje Mommenheim 20km boven Straatsburg. Het gebied is wat vlakker dus heerlijk om ontspannen te fietsen. De uitgestrekte bossen van de Noordelijke Vogezen en het begin van het Duitse Zwarte Woud liggen op 10km afstand. Het station van Mommenheim is vlakbij, zodat u op een heel ontspannen manier een dagje in Straatsburg kan rondwandelen. Deze stad is verrassend veelzijdig, naast de middeleeuwse binnenstad la Petite France, staat de prachtige duizend jaar oude kathedraal. Door de aanwezigheid van het Europees Parlement vind je hier ook zeer stijlvolle winkels en restaurants. In een uurtje bereikt u het leuke stadje Colmar in het zuiden van de Elzas, in een dik half uur bent u in Selestat waar de indrukwekkende Haut Koenigsburg staat. Nog dichterbij liggen de wijnstadjes Riquewihr en Obernai. U woont midden in het dorp waar u winkeltjes vindt voor de dagelijkse boodschappen. U merkt niets van de activiteiten in het dorp of het verkeer omdat uw vakantiewoning verscholen staat achter het huis van de eigenaren. Het huis ligt op de eerste en tweede verdieping van een voormalige boerenschuur, u bereikt de entree met een trap, zoals zo vaak in de Elzas. Via de entree loopt u binnen in de woonkamer met open keuken en typisch Elzasser tegelkachel. Op deze verdieping ligt ook een twee persoonsslaapkamer en de schitterende badkamer met inloopdouche. Via een trap bereikt u de mezzanine van waaruit u in de tweede slaapkamer komt. Het huis is in oude stijl gelaten en toch voorzien van het meest moderne comfort. U geniet van de heerlijke tuin, de diverse terrassen en het zwembad dat u deelt met de vriendelijke eigenaren.

Vakantiewoning Sylvie te boeken bij (1 resultaten)

Vakantiewoning Sylvie in Mommenheim Frankrijk ook te boeken bij Chalet.nu Vakantiehuizen

Vakantiewoning Sylvie

Aantal dagen:
onbekend
VANAF€ 500,00

Vakantiehuis Sylvie ligt in een bijgebouw een stukje achter de vakwerkwoning van de eigenaren in het dorpje Mommenheim 20km boven Straatsburg. Het geb...

meer resultaten

Faciliteiten

Welke faciliteiten zijn er aanwezig in dit hotel, appartement, vakantiepark, vakantiehuis of camping? De belangrijkste faciliteiten worden hieronder genoemd.


Vakantiewoning Sylvie in Mommenheim Elzas Frankrijk

Vakantiewoning Sylvie Mommenheim, Frankrijk

Beoordeel nu

Schrijf een beoordeling over de aanbieding van dit hotel, appartement, camping, vakantiepark of vakantiehuis. Naast vakantiebeoordelingen van Zoover en Tripadvisor heeft BoekLastminute.com een eigen beoordelingssysteem. Wat vind u van de prijs-kwaliteit verhouding van deze aanbieding? Klik op de juiste smiley en voeg een opmerking toe!

Uw beoordeling van deze aanbieding

  • UitstekendUitstekend
  • GoedGoed
  • GemiddeldGemiddeld
  • SlechtSlecht
  • BedroevendBedroevend

Opmerking