Hotel details Vakantiehuis La Fontenoise

Aanbieding details

  • Frankrijk
  • Bourgogne
  • Fontaines
  • 4
  • 4

Beoordelingen

Over Vakantiehuis La Fontenoise

Vakantiehuis La Fontenoise staat in het dorpje Fontaines, 30 km ten ZW van Beaune en 9 km ten NW van Chalon-sur-Saône. U bevindt zich in het hart van de Bourgondië. In dit zonovergoten gebied rijpen de druiven in de alom aanwezige wijngaarden in het glooiende landschap en vormen daarmee de basis voor de wereldwijd gereputeerde rode , witte wijnen en sprankelende Cremant-wijnen die hier gemaakt worden. Een mooie streek om te verkennen, bijvoorbeeld over de “Voie Verte”, een 120 km lang fiets- en wandelpad aangelegd op de (vrijwel vlakke!) routes van vroegere spoorlijntjes die dit gebied doorkruisten. In de vele lokale restaurantjes zult u begrijpen waar de uitdrukking “Bourgondisch eten” vandaan komt. De historische stad Beaune, bekend van de jaarlijkse liefdadigheidsveiling van wijn Hospices De Beaune die kopers trekt uit de hele wereld, verdient zeker uw bezoek. Net als de stad Chalon of het Parc Naturel Régional du Morvan. Uw woning beslaat een deel van een karakteristieke herenwoning, ooit gebouwd in de 18e eeuw als vakantiehuis voor een succesvolle koopman uit Lyon. Het sympathieke eigenaarsechtpaar bewoont het andere gedeelte, georganiseerd op en manier die ieders privacy volledig waarborgt. Uw woning is recentelijk gerenoveerd en modern en zeer comfortabel in gericht. Maison la Fontenoise beschikt over een rustige privétuin van 300m2 maar u mag ook best gebruik maken van de enorme tuin (8000 m2) van de eigenaar met eeuwenoude bomen, bloemperken en gazon voor de kinderen om te spelen. U kunt uw auto parkeren op de afgesloten binnenplaats. De open haard in de woning is enkel décoratief (geen vuur).

Vakantiehuis La Fontenoise te boeken bij (1 resultaten)

Vakantiehuis La Fontenoise in Fontaines Frankrijk ook te boeken bij Chalet.nu Vakantiehuizen

Vakantiehuis La Fontenoise

Aantal dagen:
onbekend
VANAF€ 520,00

Vakantiehuis La Fontenoise staat in het dorpje Fontaines, 30 km ten ZW van Beaune en 9 km ten NW van Chalon-sur-Saône. U bevindt zich in het hart van...

meer resultaten

Faciliteiten

Welke faciliteiten zijn er aanwezig in dit hotel, appartement, vakantiepark, vakantiehuis of camping? De belangrijkste faciliteiten worden hieronder genoemd.


Vakantiehuis La Fontenoise in Fontaines Bourgogne Frankrijk

Vakantiehuis La Fontenoise Fontaines, Frankrijk

Beoordeel nu

Schrijf een beoordeling over de aanbieding van dit hotel, appartement, camping, vakantiepark of vakantiehuis. Naast vakantiebeoordelingen van Zoover en Tripadvisor heeft BoekLastminute.com een eigen beoordelingssysteem. Wat vind u van de prijs-kwaliteit verhouding van deze aanbieding? Klik op de juiste smiley en voeg een opmerking toe!

Uw beoordeling van deze aanbieding

  • UitstekendUitstekend
  • GoedGoed
  • GemiddeldGemiddeld
  • SlechtSlecht
  • BedroevendBedroevend

Opmerking