Hotel details Les Portes Du Soleil - Les Gets

Aanbieding details

  • Frankrijk
  • Noord Alpen
  • Les Gets
  • 3
  • 9

Beoordelingen

Over Les Portes Du Soleil - Les Gets

Comfortabel, vrijstaand vakantiehuis voor negen personen bij het centrum van het levendige Les Gets. Welkom in de Porte du Soleil; de toegang tot het zonnige gebergte onder de rook van Geneve. Dit sfeervolle vakantiehuis met groot terras en balkon biedt een prachtig uitzicht over Les Gets en de bergen van de Porte du Soleil. Je wandelt zo naar het centrum voor vers brood van de bakker, boodschappen van de supermarkt of om deel te nemen aan de vele dorpsactiviteiten.

Deze vrijstaande unieke vakantiehuizen met groot terras en balkon bieden een prachtig uitzicht en het is de ideale plaats voor mooie wandelingen rondom Les Gets. De 'telecabine in Les Gets brengt je binnen enkele minuten naar 1860 meter hoogte. Hier bewonder je de fameuze Mont Blanc. Je vindt er vreemde rotspartijen, opvallende bergplooien, diepe kloven, vele grotten en onderaardse rivieren. Ook is er een groot zwemmeer en een grasveld waar je kunt genieten van de zon.

De directe omgeving biedt volop mooie natuur en sportieve mogelijkheden. De sportieve fietser komt hier uitstekend aan zijn trekken en bij het plaatselijke VVV kantoor kun je terecht voor prachtige wandelroutes door de bergen en langs watervallen.

Les Portes Du Soleil - Les Gets te boeken bij (1 resultaten)

Les Portes Du Soleil - Les Gets in Les Gets Frankrijk ook te boeken bij Chalet.nu Vakantiehuizen

Les Portes Du Soleil - Les Gets

Aantal dagen:
onbekend
VANAF€ 1833,00

Comfortabel, vrijstaand vakantiehuis voor negen personen bij het centrum van het levendige Les Gets. Welkom in de Porte du Soleil; de toegang tot het ...

meer resultaten

Faciliteiten

Welke faciliteiten zijn er aanwezig in dit hotel, appartement, vakantiepark, vakantiehuis of camping? De belangrijkste faciliteiten worden hieronder genoemd.


Les Portes Du Soleil - Les Gets in Les Gets Noord Alpen Frankrijk

Les Portes Du Soleil - Les Gets Les Gets, Frankrijk

Beoordeel nu

Schrijf een beoordeling over de aanbieding van dit hotel, appartement, camping, vakantiepark of vakantiehuis. Naast vakantiebeoordelingen van Zoover en Tripadvisor heeft BoekLastminute.com een eigen beoordelingssysteem. Wat vind u van de prijs-kwaliteit verhouding van deze aanbieding? Klik op de juiste smiley en voeg een opmerking toe!

Uw beoordeling van deze aanbieding

  • UitstekendUitstekend
  • GoedGoed
  • GemiddeldGemiddeld
  • SlechtSlecht
  • BedroevendBedroevend

Opmerking