Hotel details Podere Montespertoli Lorenzo Cosimo

Aanbieding details

  • Italië
  • Toscane/Elba
  • Montespertoli
  • 4
  • 6

Beoordelingen

Over Podere Montespertoli Lorenzo Cosimo

Een voormalige boerderij op een heuvel die is omgetoverd tot een prachtig appartementencomplex van 10 appartementen. Enkele appartementen zijn verbonden met prachtige boogdoorgangen en originele details zijn behouden. De appartementen zijn geschakeld en liggen allemaal tussen de olijfbomen en wijngaarden. In de grote, gezamenlijke tuin zijn genoeg schaduwrijke plekjes te vinden.

Bewonder de prachtige heuvels die je overal om je heen ziet. De tenuta (landgoed met wijngaarden) ligt midden in een prachtige wandelroute die 'il cammino d'amore', 'het liefdespad', genoemd wordt. Proef zeker eens een lokaal glaasje wijn! Vergeet ook niet om de Chianti-streek met de auto te verkennen. Je rijdt langs prachtige uitzichtpunten en vele fraaie dorpjes. Een tennisbaan ligt op 400 m, bij de nabijgelegen ITS283. Bakker, restaurant en postkantoor in Montespertoli (5 km)..

Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen. In Florence (30 km) zal je versteld staan van de prachtige bouwwerken en de imposante Dom. San Gimignano (30 km) is een prachtig, hooggelegen stadje waar je je terug in de tijd waant. Het ommuurde, middeleeuwse stadje heeft een sfeervol, historisch centrum. Op een uur rijden ligt Siena (60 km). De sfeervolle studentenstad bestaat uit veel smalle straatjes met gezellige terrasjes en mooie winkels.

Podere Montespertoli Lorenzo Cosimo te boeken bij (1 resultaten)

Podere Montespertoli Lorenzo Cosimo in Montespertoli Italië ook te boeken bij Chalet.nu Vakantiehuizen

Podere Montespertoli Lorenzo Cosimo

Aantal dagen:
onbekend
VANAF€ 817,00

Een voormalige boerderij op een heuvel die is omgetoverd tot een prachtig appartementencomplex van 10 appartementen. Enkele appartementen zijn verbond...

meer resultaten

Faciliteiten

Welke faciliteiten zijn er aanwezig in dit hotel, appartement, vakantiepark, vakantiehuis of camping? De belangrijkste faciliteiten worden hieronder genoemd.


Podere Montespertoli Lorenzo Cosimo in Montespertoli Toscane/Elba Italië

Podere Montespertoli Lorenzo Cosimo Montespertoli, Italië

Beoordeel nu

Schrijf een beoordeling over de aanbieding van dit hotel, appartement, camping, vakantiepark of vakantiehuis. Naast vakantiebeoordelingen van Zoover en Tripadvisor heeft BoekLastminute.com een eigen beoordelingssysteem. Wat vind u van de prijs-kwaliteit verhouding van deze aanbieding? Klik op de juiste smiley en voeg een opmerking toe!

Uw beoordeling van deze aanbieding

  • UitstekendUitstekend
  • GoedGoed
  • GemiddeldGemiddeld
  • SlechtSlecht
  • BedroevendBedroevend

Opmerking