Aanbieding details

  • Italië
  • Campania/Napels
  • Massa Lubrense NA
  • 5
  • 10

Beoordelingen

Over Villa Felice

Deze prachtige villa biedt uitzicht op de zee in een park in Marina della Lobra, aan de kust, nabij de stad Sorrento. Marina della Lobra Seeweiler is schilderachtig, het strand van het park 'Parco Marino Punta della Campanella' is het topje van het Sorrentine schiereiland, in een gebied met kristalhelder water. Vanaf de kleine haven van Marina della Lobra zijn overtochten per boot naar het eiland Capri en de Amalfi kust mogelijk. Direct voor het centrum van Marina di Lobra rijst uit de zee van Vervece, een karakteristieke steen uit het water, bekend bij de lokale bevolking als de 'o Revece'. Het huis strekt zich uit over twee verdiepingen en is modern en comfortabel. Op het hogere niveau ligt het zwembad en een groot terras, uitgerust met stoelen, ligstoelen en een tafel voor aangename buitendiners met een spectaculair uitzicht op Capri en de Golf van Napels. De parkeerplaats, voor 2 kleine auto's, ligt bij de ingang, ongeveer 350m van het huis. Deze is bereikbaar via een steil pad. De ligging is ideaal om de kleine dorpjes van de kust van Sorrento te bezoeken en de typische lokale gerechten te proeven, van pizza tot een zeer luxe visgerechten in de restaurants van Sorrento, Positano of Amalfi. U kunt er een heerlijke, ontspannen vakantie doorbrengen. Aflopende privé toegang tot de zee. Inclusief in de prijs: schoonmaak/linnengoed wissel op woensdag en zaterdag. Extra schoonmaak 50 EUR/dag. Extra linnengoed/handdoek 10,00 EUR / persoon / dag. Diensten op aanvraag en tegen betaling: telefoon, kinderbedje, kok, huurauto met chauffeur, oppas. Afstanden: winkels, bank, postkantoor, café en restaurants in het centrum van Massa Lubrense (1,5 km); bushalte 500m, zwembaden 900 m, Sorrento 7 km, en Positano 23 km.

Villa Felice te boeken bij (1 resultaten)

Villa Felice in Massa Lubrense NA Italië ook te boeken bij Chalet.nu Vakantiehuizen

Villa Felice

Aantal dagen:
onbekend
VANAF€ 2600,00

Deze prachtige villa biedt uitzicht op de zee in een park in Marina della Lobra, aan de kust, nabij de stad Sorrento. Marina della Lobra Seeweiler is ...

meer resultaten

Faciliteiten

Welke faciliteiten zijn er aanwezig in dit hotel, appartement, vakantiepark, vakantiehuis of camping? De belangrijkste faciliteiten worden hieronder genoemd.


Villa Felice in Massa Lubrense NA Campania/Napels Italië

Villa Felice Massa Lubrense NA, Italië

Beoordeel nu

Schrijf een beoordeling over de aanbieding van dit hotel, appartement, camping, vakantiepark of vakantiehuis. Naast vakantiebeoordelingen van Zoover en Tripadvisor heeft BoekLastminute.com een eigen beoordelingssysteem. Wat vind u van de prijs-kwaliteit verhouding van deze aanbieding? Klik op de juiste smiley en voeg een opmerking toe!

Uw beoordeling van deze aanbieding

  • UitstekendUitstekend
  • GoedGoed
  • GemiddeldGemiddeld
  • SlechtSlecht
  • BedroevendBedroevend

Opmerking