Hotel details Maison De Vacances - ROCAMADOUR

Aanbieding details

  • Frankrijk
  • Midi-Pyreneeën
  • Rocamadour
  • 3
  • 6

Beoordelingen

Over Maison De Vacances - ROCAMADOUR

Met dit vakantiehuis ben je in hartje natuur, die zich hier kenmerkt door een mooi landschap van velden en bossen. Dit vakantieadres is rondom voorzien van een grote grastuin, vol met kersenbomen, planten en bloemen. Behalve het mooie uitzicht over het landschap, biedt de tuin je verder faciliteiten zoals een overdekt terras en een barbecue. Geniet van je eigen privézwembad! Kinderen hoeven zich niet te vervelen met de schommel, de tafeltennistafel en de zandbak! Binnen kan je gaan genieten van de comfortabele, typisch Franse inrichting. Geniet van gemakken als airconditioning in de woonkamer!

Op circa 1 km ligt het grote bos van Mayrinhac voor het maken van lange wandelingen. Het befaamde - tegen de rotsen gekleefde - Rocamadour ligt op slechts 4 km! De (Dordogne) rivier stroomt vlakbij het huis, bij Meyronne (6 km, vissen, kanoën, zwembad). Diverse zwemmeren nabij, zelfs een met waterfietsen (Tauriac, 22 km).

Bezoekt ook de Gouffre de Padirac (15 km) voor een onvergetelijk boottochtje op de ondergrondse rivier, het statige Château de Castelnau (25 km) en het gezellige Souillac (18 km). Sarlat (60 km) in de Dordogne, is een prachtig middeleeuwse stad met kastelen in de vallei.

Maison De Vacances - ROCAMADOUR te boeken bij (1 resultaten)

Maison De Vacances - ROCAMADOUR in Rocamadour Frankrijk ook te boeken bij Chalet.nu Vakantiehuizen

Maison De Vacances - ROCAMADOUR

Aantal dagen:
onbekend
VANAF€ 537,00

Met dit vakantiehuis ben je in hartje natuur, die zich hier kenmerkt door een mooi landschap van velden en bossen. Dit vakantieadres is rondom voorzie...

meer resultaten

Faciliteiten

Welke faciliteiten zijn er aanwezig in dit hotel, appartement, vakantiepark, vakantiehuis of camping? De belangrijkste faciliteiten worden hieronder genoemd.


Maison De Vacances - ROCAMADOUR in Rocamadour Midi-Pyreneeën Frankrijk

Maison De Vacances - ROCAMADOUR Rocamadour, Frankrijk

Beoordeel nu

Schrijf een beoordeling over de aanbieding van dit hotel, appartement, camping, vakantiepark of vakantiehuis. Naast vakantiebeoordelingen van Zoover en Tripadvisor heeft BoekLastminute.com een eigen beoordelingssysteem. Wat vind u van de prijs-kwaliteit verhouding van deze aanbieding? Klik op de juiste smiley en voeg een opmerking toe!

Uw beoordeling van deze aanbieding

  • UitstekendUitstekend
  • GoedGoed
  • GemiddeldGemiddeld
  • SlechtSlecht
  • BedroevendBedroevend

Opmerking